Współpraca

Współpraca z uczelniami Japońskimi

Celem współpracy Lean Learning Academy Polska z uczelniami Japońskimi jest porównanie programów i sposobów kształcenia studentów z zakresu koncepcji lean. Istotne jest poszukiwanie możliwości doskonalenia procesu kształcenia studentów poprzez zastosowanie bardziej skutecznych metod oraz jeszcze bliższej współpracy z przemysłem.

1.jpg

Spotkanie na Uniwersytecie w Tokio. Od lewej: Prof. Yukihisa Kuriyama, Prof. Jarosław Sęp, dr inż. Dorota Stadnicka

2.jpg

Spotkanie w Nagoya Institute of Technology. Od lewej: Prof. Ken Nishina, Prof. Jarosław Sęp, dr inż. Dorota Stadnicka, Dyrektor Kozo Sakano (Process Improvement Japan)

3.jpg

Spotkanie w Nagoya University. Od lewej: Prof. Takaya Inamori, Prof. Eiji Shamoto, Prof. Akihiro Sasoh, Prof. Koji Nagata, Prof. Jarosław Sęp, dr inż. Dorota Stadnicka, Dyrektor Kozo Sakano, (Process Improvement Japan), Prof. Jiro Kasahara

 

Współpraca  Lean Learning Academy Polska z Process Improvement Japan

Celem współpracy  Lean Learning Academy Polska z Process Improvement Japan  jest wymiana doświadczeń ze stosowania koncepcji Lean Manufacturing w firmach japońskich stosujących System Produkcyjny Toyoty oraz polskich organizacjach stosujących zarówno system TPS jak i ACE, WCM, czy inne systemy ustanowione na potrzeby firm, a oparte na narzędziach Lean Manufacturing.

4.jpg

Dyskusja z dyrektorem firmy Process Improvement Japan Panem Kozo Sakano

 5.jpg

Spotkanie z Panem Kanie Masayasu z ChuSanRen Central Japan Industries Association

 6.jpg

Badanie historii sukcesu Toyoty i rozwoju Systemu Produkcyjnego Toyoty – TPS; z prawej kustosz Toyota Commemorative Muzeum of Industry and Technology Pan Toshihide Narita

 7.jpg

Pan Kondo Masataka z firmy Toyota Auto Body wskazuje na Hoshin Kanri, jako nieodłączny element Systemu TPS

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję